Palvelut

Musiikkiterapiaan hakeudutaan lääkärin lähetteellä mikäli kuulut ikäryhmään 16-25 -vuotiaat. Silloin haet Kelan korvaukset kustannuksista vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena. Mikäli maksat kustannukset itse, on mahdollista ottaa suoraan yhteyttä minuun tai Kelan palveluhakemiston kautta kuntoutuspsykoterapia/musiikkiterapia -haku. Ota yhteyttä yhteydenotto-lomakkeen kautta ja sovitaan asioista.

Neuropsykiatrinen valmentaja tukee nuoria elämänvaiheessa, jossa itsenäinen elämä tuottaa haasteita. Kelan kautta on mahdollista hakea Nuotti-valmennusta, jota teen myös etänä. Omaehtoinen valmennus on mahdollista sopimuksen mukaan eri-ikäisille kuntoutujille esim. aivotapahtumat tai mielenterveyskuntoutus. Olen mielenterveystyö-psykiatrinen sairaanhoitaja, joka tarjoan sopimuksen mukaan keskustelutukea ammatinharjoittajana.

Mielenterveyden ensiapua koulutan Suomen Mielenterveys Mieli ry:n ohjeiden mukaan ja ensiapua Punainen Risti Ensiapu Oy ohjeiden mukaan. Molemmissa on sopimukset voimassa. Tilaukset yhteistietojen kautta. Mahdollista suorittaa joitain ensiapu-kursseja ja teoriaosuuksia etäkoulutuksena verkossa.